Onze behandelingen zijn voor mannen en vrouwen
Rotterdam-centrum
010 310 59 69 info@cliniclaras.nl

                           

Harmony XL Pro laser
De oplossing voor vrijwel al uw huidproblemen!

Couperose, pigmentvlekken, een ongewenste tatoeage, kalknagels, beenvaatjes, huidveroudering en littekens zijn allemaal te behandelen bij Clinic Lara’s.

 

Wij werken met de Harmony XL Pro laser. Dit is een zeer betrouwbare laser, waarmee wij snel en effectief kunnen behandelen.
De laser bevat verschillende handstukken die elk voor een andere indicatie gebruikt worden. De mogelijkheden zijn enorm!

Voordat we beginnen met de behandeling, zal er eerst een consult worden gedaan door de specialiste en zal zij foto’s maken voor in uw dossier.
Uw wensen kunt u kenbaar maken en de specialiste zal alles vertellen over de behandeling, het resultaat en wat u na de behandeling kunt verwachten. Tevens zal zij informatie geven om het behaalde resultaat zo lang mogelijk te behouden.

 

Couperose

Couperose zijn rode, verwijde adertjes in het gezicht. Meestal komen ze voor op de wangen en de neus.
Het komt vaak voor en is gelukkig onschuldig, maar mensen storen zich er meestal wel aan.

Vaak is het erfelijk bepaald en het is dan ook bijna niet te voorkomen. Temperatuurverschillen, zoals sauna, zonlicht en roken kunnen couperose verergeren.
Gelukkig is couperose wel goed te behandelen.

Clinic Lara’s behandelt couperose met de Harmony XL laser door middel van gepulst licht van 540 nanometer. Uw huid blijft onbeschadigd, dus er zullen geen littekens ontstaan.

Gemiddeld zijn er 3-6 behandelingen nodig, maar vaak ziet u al na 2 behandelingen verbetering.
Er moet minimaal 3 weken tussen 2 behandelingen in zitten. 

Het is aan te raden om dagelijks een verzorgingsproduct met minimaal factor 30 te gebruiken en dit elke 2 uur te herhalen op zonnige dagen.

Na de behandeling kan uw huid wat rood worden, lichte zwelling vertonen of wat geïrriteerd zijn. Het gevoel is te vergelijken met zonnebrand. Na enkele uren zal dit verminderen. Als u er behoefte aan heeft mag de huid gekoeld worden met een koud kompres. 

Schrik niet als het lijkt alsof het erger wordt na de behandeling. De vaatjes worden eerst donkerder, omdat ze door de behandeling beschadigd worden. Dit zal snel wegtrekken.

Als u last heeft van huidaandoeningen zoals eczeem, psoriasis of een koortslip, dan kan dit door de behandeling weer geactiveerd worden. Mocht het op de plek die behandeld dient te worden voorkomen, dan is het raadzaam om de behandeling uit te stellen.
Onze huidtherapeute zal dit tijdens het consult met u bespreken.

Pigmentvlekken

..

Ongewenste tatoeage

..

Kalknagels

..

Beenvaatjes

..

Huidveroudering en littekens

..

Ervaringen

K: Ik heb altijd al last gehad van rode adertjes in mijn gezicht waar ik mij ontzettend aan stoorde. Elke dag camoufleerde ik het met make-up, maar alsnog zag je de roodheid erdoorheen.
De huidtherapeute adviseerde mij een couperose behandeling met de laser en na 3 behandelingen zijn alle vaatjes verdwenen!

D: Na mijn 1e zwangerschap heb ik pigmentvlekken in mijn gezicht gekregen. Sinds mijn 15e heb ik al last van acné en nu ook nog donkere vlekken. Mijn gezicht zag er echt niet uit. De acné heb ik nu aardig onder controle met een goede reiniging, maar de pigmentvlekken zijn zo goed als weg dankzij de harmony laser. Ik durf weer zonder make-up naar buiten.

Bekijk onze acties en aanbiedingen of geef een cadeaubon weg

Acties en aanbiedingen Cadeaubon bestellen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Rotterdam-centrum en ontvang 1 keer per maand een leuke actie in je mailbox!