Onze behandelingen zijn voor mannen en vrouwen
Amsterdam-west

Huidtherapie Amsterdam-west

De huid is de spiegel van onze gezondheid en onszelf. Factoren, zoals stress, ongezonde voeding of UV-stralen kunnen zeer schadelijk zijn. U wilt toch ook dat uw huid stralend, fris en soepel blijft?! Onze huidtherapeut gebruikt een uitgebreide assortiment verzorgingsproducten om het welzijn van uw huid te garanderen.

De serie producten is speciaal ontwikkeld voor de problematische huid (droog, rimpels, acne), is hypoallergeen en bevat indien mogelijk geen kleur- en geurstoffen. De producten bevatten onder andere crèmes, peelings, huidreinigers, lotions en sunblock.

Als u een verwijsbrief van uw huisarts heeft, met de diagnose acne, dan kunt u de huidtherapeutische behandeling eventueel vergoed krijgen door uw zorgverzekeraar.

Voor vragen kunt u onze huidtherapeut ook mailen op het e-mailadres: huidtherapie@cliniclara.nl

* Onze huidtherapeute(n) is(zijn) aangesloten bij de Nederlandse vereniging van Huidtherapeuten en het Kwaliteitsregister Paramedici.

Naast huidtherapeutische behandelingen kunt u bij ons ook voor andere behandelingen terecht, zoals laser ontharen (Amsterdam, Rotterdam, Haarlem en Utrecht).

Bekijk onze acties en aanbiedingen of geef een cadeaubon weg

Acties en aanbiedingen Cadeaubon bestellen