Onze behandelingen zijn voor mannen en vrouwen
Amsterdam-west

Definitief ontharen

Definitief ontharen

»»

Schoonheidsbehandelingen

Schoonheidsbehandelingen

Een stralend en gezond gezicht! Gezichtsbehandelingen en totale verzorging naar uw persoonlijke behoefte. »»

Huidtherapeute

Huidtherapeute

De huid is de spiegel van onszelf en van onze gezondheid. Omgevingsfactoren, zoals UV-stralen, stress of ongezonde voeding, kunnen zeer schadelijk zijn. U wilt toch ook dat uw huid fris, soepel en stralend blijft? »»

Cosmetisch arts

Cosmetisch arts

Bij Clinic Lara’s kunt u nu ook terecht voor injectables geschikt voor rimpelbehandelingen en volumeherstel. Wij maken hierbij gebruik van botox en fillers. »»

Micro Needling Pen

Micro Needling Pen

Een Micro Needling behandeling is een veilige, hygiënische en effectieve manierom huidverbetering te bewerkstelligen, waarbij de huid in de diepte vernieuwd. »»

Medik8 Peelings

Medik8 Peelings

Medik8 is een award winnend wereldwijd huidverbeteringsmerk dat uitsluitend wordt gebruikt door huidverzorgingexperts. »»

Bekijk onze acties en aanbiedingen of geef een cadeaubon weg

Acties en aanbiedingen Cadeaubon bestellen

Uw kliniek in Amsterdam, Rotterdam, Haarlem en Utrecht

Bent u op zoek naar huidverbetering en definitief ontharen, dan verwelkomen wij u graag in onze kliniek in Amsterdam, Rotterdam, Haarlem of Utrecht.

Lara's biedt u het beste op het gebied van persoonlijke verzorging. Van schoonheidsbehandelingen tot specifieke behandelingen voor probleemhuiden- en definitief ontharen.

Bij Lara's werken wij uitsluitend met producten van topmerken, waaronder Medik8 en Dr Schrammek. Wij maken gebruik van de nieuwste technologieën als het gaat om laserontharing (LightSheer DUET Diode Laser, Soprano Accord & ICE). Laserontharing in Amsterdam, laserontharing in Utrecht, laserontharing in Haarlem, laserontharen in Leiden of laserontharen in Rotterdam kan deels vergoed worden door de verzekeraars.

Laat u verwennen in één van onze klinieken.


Contact aanvraag

Heeft u een vraag of wilt u informatie? Vul onderstaande gegevens in en één van onze specialisten neemt contact met u op.