Onze behandelingen zijn voor mannen en vrouwen
Sun & Beauty Centre Alkmaar
072 531 43 93 alkmaar@larabeauty.nl

Huidverbetering

Onze therapeuten zorgen voor een behandeling op maat. Samen streven we naar het gewenste resultaat. Wilt u uw huid een flinke opfrisbeurt geven, dan kunt u terecht bij ons voor een skin treatment behandeling.

Voor de behandelingen zal de therapeut samen met u een behandelplan maken die geheel is aangepast aan uw huid. Per behandeling kijken onze therapeuten naar de behoefte van uw huid en passen de behandeling hierop aan.

U kunt kiezen voor driesoorten  behandelingen op gebied van huidverbetering.

Basis behandeling, tijdens deze behandeling zal de huid goed gereinigd worden. De kosten voor deze behandeling zijn €30,-.

Skin treatment, dit is een basisbehandeling met daarbij een extra masker en verzorging voor de huid. De therapeut zal een passende productkeuze maken die aansluit bij wat uw huid nodig heeft.  Daarnaast zal de therapeut zorgen voor ontspanning door middel van verschillende massagetechnieken.  De kosten van deze behandeling zijn €79,-

Instant lift, de instant lift behandeling zorgt direct voor een oppepper van de huid. Na de behandeling ziet u direct verschil. Ook zal de huid in de weken na de behandeling nog gaan verbeteren. Dit komt door de hoge dosis aan werkstoffen die in onze producten zitten. De therapeut zal tijdens de behandeling kiezen voor producten die uw huid nodig heeft. De kosten van deze behandeling zijn €79,-

Er zal gewerkt worden met de producten van pHformula. Onze therapeuten kijken per behandeling naar de behoefte van uw huid en passen de behandeling hierop aan. Er kan gefocust worden op hydratatie, huidveroudering en het zuiveren van de huid. Daarnaast zal het gezicht altijd goed gereinigd worden. Aan het einde van de behandeling zal de therapeut een passende crème aanbrengen.

Ook kunt u informatie krijgen over de voor u geschikte producten voor thuisgebruik.

Wij verkopen verschillende productlijnen van pHformula. zie producten(link) voor meer informatie

Point, The Point is to make a difference! Krachtige crèmes met veel peptiden. Hierdoor vult de huid zich aan met collageen waardoor rimpels verkleinen en de huid word opgevuld.

SOS lijn voor herstel van de huid

Basis verzorging voor dagelijkse reiniging en verzorging van de huid.

Uv-bescherming. Dagelijkse bescherming tegen schadelijke uv-straling. Deze is er ook met pigment als CC crème. .

Vitamine lijn. Vitamine A, B en  C hebben verschillende functies. Onze therapeuten kunnen u advies geven over welke vitamine uw huid nodig heeft. 

Bekijk onze acties en aanbiedingen of geef een cadeaubon weg

Acties en aanbiedingen Cadeaubon bestellen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Alkmaar en ontvang 1 keer per maand een leuke actie in je mailbox!