Onze behandelingen zijn voor mannen en vrouwen
Sun & Beauty Centre Alkmaar
072 531 43 93 alkmaar@larabeauty.nl

Roodheid

Huidprobleem

Roodheid in het gezicht kan erg vervelend zijn. Men ervaart vaak snel een branderig of jeukend gevoel en de huid kan vaak weinig hebben. Deze roodheid ontstaat vaak door een verstoorde huidbariere. Dit betekent dat de huidcellen niet netjes op elkaar aansluiten, maar dat ze als het ware ‘scheef’ opgestapeld zijn. De huid kan ook vaak droog aanvoelen en haarvaatjes zijn vaak door de huid heen zichtbaar.  Vaak kan men slecht tegen warmte en zon, maar ook dingen als kruidig eten en alcohol kunnen de roodheid verergeren. Het herstellen van deze huidbarière kan ervoor zorgen dat de huid minder snel rood wordt en minder gevoelig is.

Behandeling

Onze therapeuten kunnen u een passend advies over de behandlng van roodheid geven. De behandelingen zorgen ervoor dat de huid sterker word en zorgt ervoor dat de overgevoeligheid minder wordt. Deze behandling zou daardoor ook goed kunnen als u uw huid sterker wil maken zonder dat u last heeft van veel roodheid. Dit noemen wij de ‘complete restoratie’.  Ook zorgt de antibacteriële formule ervoor dat ontstekingen zoals die bij rosacea vaak voorkomen worden verminderd. In combinatie met het thuisgebruik van producten zorgt u er voor dat uw huid weer rustig wordt.

Wij raden u aan om twee weken voor de behandeling gebruik te maken van onze CR Homecare kit. Deze kit bevat 4 verschillende producten  de juiste reiniging en verzorging voor uw huid en zal de huid voorbereiden op de resurfacing behandeling. Hierdoor zal de behandeling effectiever en doeltreffender zijn.

De kosten van deze kit zijn € 145.-. Met deze producten heeft u voor ongeveer 4 maanden de juiste reiniging en verzorging voor uw huid. De kosten zijn dus ongeveer €36.- per maand

De kosten van de behandelingen zijn tussen de €79.- en €89.- per behandeling 

Bekijk onze acties en aanbiedingen of geef een cadeaubon weg

Acties en aanbiedingen Cadeaubon bestellen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Alkmaar en ontvang 1 keer per maand een leuke actie in je mailbox!