Onze behandelingen zijn voor mannen en vrouwen
Sun & Beauty Centre Alkmaar
072 531 43 93 alkmaar@larabeauty.nl

Pigment / Hyperpigmentatie

Huidprobleem

Met hyperpigmentatie bedoelen we donkere vlekken in de huid. Pigmentvlekken kunnen veel verschillende oorzaken hebben en kunnen ook in verschillende huidlagen hun oorsprong hebben. Pigmentvlekken in het gezicht, hals of de handen kunnen cosmetisch storend zijn.

Pigmentvlekken kunnen aangeboren zijn. Denk hierbij aan sproetjes of ‘moedervlekken’. Anderen kunnen zijn ontstaan door hormoonschommelingen, zonschade of medicijngebruik. Pigmentvlekken kunnen zich voordoen in de dermis (diepe huidlaag) of in de epidermis (opperhuid). Pigmentvlekken die zich in de opperhuid bevinden kunnen behandeld worden. Met onze peelings en thuisgebruik van producten kunnen we de opstapeling van pigment verminderen, remmen we het tyrosinase-enzym (wat pigmentproductie stimuleert) en stimuleren we de celdeling. Hierdoor worden gezonde nieuwe cellen aangemaakt en worden de cellen met pigmentschade als het ware afgestoten.  Daarnaast zorgen de verschillende werkstoffen ervoor dat de huid beschermd wordt tegen nieuwe pigmentschade van buitenaf.

 

Behandeling

Onze huidtherapeuten werken met solutions van pHformula. Er kan gekozen worden uit drie stappen. De therapeut zal uitleggen welke stap bij uw huid past. Het verschil zit hem in de sterkte van de behandelingen. Onze therapeuten kunnen u een passend advies geven over welke behandeling geschikt is voor uw huid.

De MElA resurfacing is een  resurfacing/peeling die bestaat uit drie stappen. Per behandeling zal de therapeut een passende solution bij u aanbrengen. Naast de resurfacing zal de huid worden gereinigd en verzorgd. Wanneer er gekozen word voor de Mela solutions raden wij u aan om twee weken voor de behandeling gebruik te maken van onze MELA Homecare kit. Deze kit bevat 4 verschillende producten waaronder de juiste reiniging en verzorging voor uw huid en zal de huid voorbereiden op de resurfacing behandeling. Hierdoor zal de behandeling effectiever en doeltreffender zijn.

De kosten van deze kit zijn € 159.-. Met deze producten heeft u voor ongeveer 4 maanden de juiste reiniging en verzorging voor uw huid. De kosten zijn dus ongeveer €40.- per maand

De kosten van de behandelingen zijn tussen de €99.- en €109.- per behandeling.

Bekijk onze acties en aanbiedingen of geef een cadeaubon weg

Acties en aanbiedingen Cadeaubon bestellen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Alkmaar en ontvang 1 keer per maand een leuke actie in je mailbox!