Onze behandelingen zijn voor mannen en vrouwen
Sun & Beauty Centre Alkmaar
072 531 43 93 alkmaar@larabeauty.nl

Huidtherapie Alkmaar

De huid is de spiegel van onze gezondheid en onszelf. Factoren, zoals stress, ongezonde voeding of UV-stralen kunnen zeer schadelijk zijn. U wilt toch ook dat uw huid stralend, fris en soepel blijft? Onze huidtherapeuten gebruiken een uitgebreide assortiment verzorgingsproducten om het welzijn van uw huid te garanderen.

Bij Lara’s Alkmaar werken wij met de producten van pH formula. Deze producten bevatten hoge dosis aan werkstoffen. Deze producten zijn daarom ook niet te verkrijgen bij een drogist of apotheek, maar worden alleen door huidspecialisten gebruikt en verkocht.

Alle innovaties in huidverbetering van pHformula zijn gebaseerd op de nieuwste technologie in huidvernieuwing. Daarmee zijn pHformula producten uniek in professionele huidverbetering.

Het innovatieve Skin Resurfacing Systeem van pHformula bevat actieve werkstoffen van farmaceutische oorsprong. De resurfacing peeling van pHformula werkt diep in het weefsel. De pHformula Pre- en Post producten optimaliseren de resultaten van de behandelingen. pHformula zorgt voor een speciaal op uw huid afgestemde formule waarmee werkstoffen in de huid worden getransporteerd: dit is het herstructureren van de huid waarbij het probleem van binnen en van buiten wordt aangepakt.

De unieke combinatie van dermatologische ingrediënten concentreert zich op meerdere huidproblemen, zoals huidveroudering, gevoeligheid, acne, rosacea en hyperpigmentatie.

Onze huidtherapeuten

Onze huidtherapeuten zijn paramedische specialisten met een afgeronde Hbo-opleiding huidtherapie.

Een huidtherapeut kan een gezonde, beschadigde en zieke huid behandelen. In onze praktijk kunt u terecht met ieder huidprobleem., van een fijne rimpel tot ernstige acne en van (steel)wratjes tot ongewenste haargroei.

Huidverbetering

Naast onze speciale peelings hebben wij nog een breed assortiment aan behandelingen die uw huid kunnen verbeteren.  Voor de meeste huidproblemen kunnen wij u een passende oplossing bieden. Of het nu gaat om enkele onzuiverheden, een droge huid, wat lijntjes of als u gewoon behoefte heeft aan een oppepper voor de huid. Wij bieden behandelingen aan die ook uitermate geschikt zijn voorafgaand aan een feestje of bijvoorbeeld een bruiloft. Onze huidtherapeuten kunnen u een passend advies geven.

Age

Bij lijntjes, rimpels, pigmentvlekjes en verslapping van uw huid bieden wij een resurfacing aan. Dit is een nieuwe manier van Peelings. Met de AGE solutions van pHformula geven onze therapeuten een verjongingskuur aan uw huid.

Acne

De unieke combinatie van actieve werkstoffen in de pHformula A.C.N.E. solutions zijn speciaal geformuleerd om de grootste symptomen van acne zoals comedonen, onderhuidse ontstekingen en puistjes te genezen. Onze therapeuten zorgen voor de juiste behandeling bij uw huid.

Pigment

De M.E.L.A. resurfacing behandelingen is een krachtige behandeling tegen hyperpigmentatie.

De behandeling is speciaal ontwikkeld om het opstapelen van pigment in de opperhuid te verminderen. Het vernietigt op een effectieve wijze de activiteit van het tyrosinase-enzym terwijl de celdeling in de opperhuid wordt versneld waardoor de natuurlijke afstoot van pigmentcellen wordt bevordert. Dankzij deze innovatieve en hoogst effectieve werking worden zichtbare resultaten geboekt zonder enige risico.

Roodheid

De CR. Solution heeft een actieve en effectieve samenstelling voor een compleet herstel van de huid, chronische roodheid en rosacea. Specifiek geformuleerd op basis van een antibacteriële formule om roodheid en ontstekingen te verminderen.

Cryotherapie

Met de cryopen kunnen onze therapeuten effectief en doeltreffen verschillende aandoeningen behandelen. Door middel van bevriezing zal het ongewenste huidweefsel worden beschadigd en verdwijnen. Denkt u bijvoorbeeld aan (ouderdoms)wratjes, steelwratjes en pigmentvlekjes. De CryoPen laat een gedoseerde hoeveelheid lachgas vrij waardeer het overtollige weefsel bevriest. Lachgas is minder koud dan stikstof en hierdoor is het een veilige om het weefsel te verwijderen. Daarnaast kan de pen aangepast worden op de oneffenheid die u wilt laten verwijderen. Hierdoor is de werkwijze veel specifieker en doeltreffender. De behandeling duurt slechts 5 tot 25 seconden en vaak volstaat 1 tot 2 behandelingen al om de huidoneffenheid te verwijderen. 

Coagulatie

Coagulatie (Stolling)

Door hoogfrequente wisselstroom wordt een minuscuul naaldje warm. Met de naald stippen we de te behandelen huid aan of wordt de huid licht afgeschraapt. Deze behandeling is ook toe te passen op Couperose (verwijde bloedvaatjes) en Fibromen en kleine verhevenheden (gerstekorrels)

Prijzen coagulatie behandeling

Starttarief/15 min. € 27,50
30 min. € 42.50


Led masker

Dit maskers bevat 495 led lampjes en maakt gebruik van 3 verschillede standen. Het masker is te gebruiken bij behandelingen voor acne, huidverbetering en wondherstel. 

Bekijk onze acties en aanbiedingen of geef een cadeaubon weg

Acties en aanbiedingen Cadeaubon bestellen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Alkmaar en ontvang 1 keer per maand een leuke actie in je mailbox!